Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je gewoon een leuk verhaaltje vertellen? Stuur ons dan een berichtje via onderstaande mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

ALGEMENE INFORMATIE

KBF is op 27 april 2024, van 13:00 tot 23:00!

Om naar het festival te komen moet je 18+ zijn, je ID kan worden gecheckt bij de entree, dus neem deze mee!

De timetable komt kort voor het festival online op onze website en socials!

LOCATIE & VOORZIENINGEN

Het festivalterrein is goed bereikbaar met het OV, op de fiets en met de e-scooter. De ingang bevindt zich aan de zuid-west kant aan de Prinses Beatrixlaan.

We raden af om met de auto te komen, vanwege jouw veiligheid en het gebrek aan parkeerplaatsen in de buurt van het Kralingse Bos.

Rotterdam:
Neem metro A (richting Binnenhof), B (richting Nesselande) of C (richting De Terp). Je kunt op deze lijnen overstappen op metrostation Beurs en van trein naar metrostation Blaak. Stap uit bij metrostation Gerdesiaweg. Vanaf hier is het nog 20 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Den Haag:
Neem vanaf Den Haag Centraal de trein naar Schiedam Centrum. Neem metro A (richting Binnenhof), B (richting Nesselande) of C (richting De Terp). Stap uit bij metrostation Gerdesiaweg. Vanaf hier is het nog 20 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Neem tram 38 (richting Crooswijk) naar halte Nieuwe Crooswijkseweg of neem tram 7 (richting Woudestein) naar halte Boezemstraat. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Je deelscooter kun je aan de rand van het Kralingse Bos (Prinses Beatrix laan) parkeren in het servicegebied. Dit is afhankelijk van welke soort scooter je gebruikt. Je fiets zet je op de aangewezen fietsparkeerplekken neer aan het Langepad. Denk bij het parkeren van je fiets of scooter ook aan andere bezoekers en de bewoners rondom het park.

Ja, op het terrein zijn kluisjes aanwezig. 

Wij zijn pin only. Op het festivalterrein kun je overal betalen met je pinpas. Dat is beter voor het milieu en zo hou jij geen munten over.

Nee, er wordt geen tabak verkocht op het festivalterrein. Als je rookt, zorg dat je dan een genoeg voorraad bij je hebt, je mag het terrein niet tussentijds verlaten om daarna terug te komen. Het is daarnaast alleen toegestaan om te roken op openlucht locaties, dus niet in toiletten of locaties met een (tent)overkapping.

 Op het festivalterrein zijn er genoeg foodstands en bars om je door de dag heen te voorzien van alle gemakken. Ook zijn er opties beschikbaar voor jouw dieetwensen (zoals: Vegan, Vega, Glutenvrij & Halal) 

Al het eten en drinken wordt bij de ingang in beslag genomen. Op het festivalterrein zijn er genoeg foodstands en bars om je door de dag heen te voorzien van alle gemakken.

Allerlei gevaarlijke voorwerpen, zoals: wapens van ieder soort (ook zakmessen en pepperspray), andere scherpe objecten waarmee je een ander zou kunnen verwonden, spuitbussen (ook geen deodorant), geopende flessen met vloeibare inhoud (ook geen drank, waterflessen en flesjes parfum, deo), brandbare voorwerpen, vuurwerk en alle soorten drugs.

Daarnaast zijn er een aantal dingen die je volgens ons niet echt nodig hebt, namelijk: je eigen eten en drinken, een professionele fotocamera, paraplu’s (je mag wel een poncho of je favoriete regenjas meenemen), selfiesticks, tenten, stoelen, banken en tafels.

Na binnenkomst op het festivalterrein kan je helaas niet meer weg om later terug te komen. Op het terrein zijn er toiletten en is er genoeg te eten, drinken en te beleven zodat jij alles hebt wat nodig is om er een mooi festival van te maken.

TICKETSERVICE & REFUNDS

Als jij een EARLY ENTRANCE TICKET hebt gekocht, dien je voor 16:00 op het terrein te zijn,  ondanks de wachtrij en security check  Zorg dus dat je op tijd bent en hou rekening met rijen en drukte rond 16:00!

Je kan nog steeds naar binnen, echter zul je een aanbetaling moeten doen als je later dan 16:00 binnen (wilt) komen. 

De koper van de groepstickets ontvangt individuele tickets, hiermee kun je afzonderlijk van elkaar naar binnen. Dit is geen probleem dus!

Het personalisatie systeem van CM is erg gevoelig. Voor elk kaartje dient dus unieke gegevens ingevuld te moeten worden bij het personaliseren, je kan bijvoorbeeld dus niet 2 tickets met hetzelfde e-mailadres personaliseren. Ook is de personalisatie hoofdlettergevoelig. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met CM tickets om dit op te lossen. 

Als je wel een ticket hebt gekocht, maar nog geen ticket bevestiging hebt gekregen, kijk dan even in je spam. Als je je ticket nog steeds niet kan vinden, kun je het beste contact opnemen met CM.

Als je je ticket kwijt bent, kun je op cm.com je ticket opnieuw laten versturen.

Ja, als het festival wordt afgelast of verplaatst, krijg je je geld voor je ticket of reservering terug. Het bedrag dat je hebt betaald, exclusief servicekosten, staat binnen 6 weken weer op je rekening.

Als je de volledige aankoopprijs van een ticket of reservering voldaan hebt en een bestelnummer hebt ontvangen, kun je aanspraak maken op een refund als het evenement afgelast wordt. Wanneer je een ticket hebt gekocht voor een evenement dat verplaatst wordt en je bent niet in staat het evenement bij te wonen op de nieuwe datum, kom je ook in aanmerking voor een refund.

Je komt niet in aanmerking voor een refund als je een ticket hebt gekocht en door persoonlijke omstandigheden niet aanwezig kan zijn. We raden je aan je ticket(s) door te geven aan bekenden, online te ruilen of te verkopen via TicketSwap.

Na afgelasting van het evenement hoef je zelf geen refund aan te vragen. Alle ticket kopers krijgen automatisch binnen 6 weken hun geld terug.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wanneer je niet meer kan, positief getest wordt op COVID-19, ziek wordt of door andere omstandigheden niet naar het evenement komt, raden we je aan om je ticket online te verkopen via TicketSwap.