KOOP NU JE TICKETS!

arrow

LINE-UP

arrow

DAGDUIK STAGE

arrow
Bas Mooy KBF

Zeg je Bas Mooy dan zeg je MORD records. Hét grootste technolabel in Nederland EN Roffa based. Hij staat bekend om z’n donkere techno, dus maak je borst maar nat want we gaan hard.

Chris Liebing KBF

Nóg zo’n Duitse techno grootheid op de Dagduik stage dit jaar! Niks blijft over van het gras met Liebings pompende beats; honderd procent geven tot de laatste seconde.

Rebekah KBF

Fiet Fieeuw! Deze Engelse schone got the looks AND the beats. Rebekah houdt zich al jaren staande in het testosteron techno geweld. Pas maar op, want ze gaat je gek maken met haar minimal techhouse platen.

Sven Vath KBF

Sven Väth, pappa Väth, Sir Sven Väth. Eigenlijk is het een eer dat we één van de pioniers van de techno in het Kralingse Bos mogen verwelkomen dit jaar. Kom rammen, kom aanbidden.

The Advent KBF

Technoproducer, Dj en labelmanager The Advent op de Dagduik stage! Hij draaide al techno toen jij nog in de luiers lag en de rest van de wereld nog nooit van het genre gehoord had. Een echte pionier in de Techno scene dus. Met zijn Portugese roots laat hij zijn Acid House door de speakers blazen.

FISSA STAGE

arrow
Craig David KBF

Glijden, schuren, glibberen, schudden: de allergladste r&b tracks ooit komen uit het repertoire van Craig David. In 2000 werd hij wereldwijd bekend met zijn album ‘Born to Do It’, en nu is hij terug van (nooit) weggeweest. Geschikt voor zowel vrouwen- als mannenharten, want stiekem houdt iedereen van Mr. David.

DJVT KBF

Leuk he!? In principe hebben deze mannen geen introductie meer nodig. Sinds 2005 staan de mannen eenzaam aan de top van de Nederlandse hip-hop. De Formule van deze Gekke Boys werkt nog steeds, een feestje om emotioneel van te worden.

De likt KBF

We De Likt zegt, zegt moshpits. De Fissa Stage verandert in grote kolkende brei onder regime van dit Rotterdamse collectief. Wie draagt Jordy op z’n schouders door de tent?

DJ Moortje KBF

Wat gebeurt er als je een 33 toeren langspeelplaat op 45 toeren afspeelt? De historische ontdekking van legendarisch genre bubbeling. DJ Moortje hoort feitelijk thuis in het rijtje Edison en Marconi.

Ferdows KBF

Wezenlijk een thuiswedstrijd: Ferdows laat de heupjes in het Kralingse Bos draaien.

The Flexican KBF

De kaaklijn der kaaklijnen. Het hoekigste gezicht der Lage Landen, en dan ook nog zó kunnen draaien. Handen van de vloer, voeten in de lucht.

MC Darkflex KBF

DJ Moortje staat niet alleen op het podium. MC Darkflex lult zonder zijn hand er voor om te draaien de bubbeling remix aan elkaar. Dark flex but ok.

Merol KBF

Wie liedjes schrijft met als titel ‘Houd je bek en bef me’ bieden we maar al te graag een podium in het Kralingse Bos. Lekker keta met de meiden (en jongens).

Najib Amhali KBF

’s Neerlands grappigste cabaretier. Gewoon op Kralingen. Amhali zal één van de stages hosten. Welke? Dat is nog even geheim.

Superior KBF

Het is glad, het is glibberig, het zijn zwoele 90s R&B tracks van toen je misschien nog wel niet geboren was. Toch ken je ze, want Superior draait classics.

Trafassi KBF

Grote wasjes, kleine wasjes. Voor Trafassi is geen festival te groot. Draai rond in Trafassi’s fissa wasmasjien.

'T VERDOMHOEKJE

arrow
Hot Since 82 KBF

Hoewel Daley Padley al in ’81 werd geboren, in tegenstelling tot zijn artiestennaam Hot Since ’82 doet denken, zijn de legendarische house-sets van zijn Britse handen er niet minder om geworden.

Ilario Alicante KBF

Mamma Mia! Italië’s heetste export product Ilario Alicante komt zijn gloeiende platen draaien in het Kralingse Bos. Bosbranden niet uitgesloten.

Joey Daniel KBF

Geboren en getogen in Rotterdam Joey Daniel. Ondanks dat hij nu in 020 woont, zijn de house-sets pomped genoeg om hem terug te halen naar zijn basis

Luuk van Dijk KBF

Nederlandser dan dit kan je het bijna niet krijgen. Artiestennaam? Gewoon Luuk van Dijk. Zijn tech-house sets zijn daarentegen wel van internationaal niveau, dus dat is lekker.

Nour KBF

Fijne tech-house met een likje disco hier en daar, onze bloedeigen Nour van Rotterdamse bodem is present op de Pompen Stage.

Prunk KBF

De frontman van houselabel PIV is erbij. Prunk weet hoe het moet, en dat gaat hij laten zijn met zijn 80s/90s Chicago-geïnspireerde house-set.

Stephan Bodzin KBF

Aan Duitse elektro-masterminds geen gebrek op Kralingse Bos Festival 2019. Bodzin is een meester in een verhaal creëren tijdens zijn sets en melodieuze tracks om lekker op te pompen.

GIRLS GOIN' WILD STAGE

arrow
Badd Dimes KBF

Ben je down? Eclectische remixen van de wereldwijde hits en samenwerkingen met wereldsterren als Famke Louise (tevens present op de Girls Goin’ Wild Stage). Badd Dimes is erbij. God bless.

Beats by Esko KBF

In 2019 op nummer 1 in de Top 2000? HUTS A NIFFO! Esko rapt, produceert en mixt. Hit na hit. Huts.

Chick Flix KBF

Wanneer gaan de Chicks nou echt wild? Bij Chick Flix, uiteraard. Schuurmuziek van de bovenste plank.

Dave Roelvink KBF

’s Neerlands lekkerste vent? Naast zijn onweerstaanbare kop, draait Dave Roelvink ook nog lekkere setjes in elkaar. Een genot voor het oog en het oor dus.

Diaz & Bruno KBF

De masterminds achter de Girls Goin’ Wild Stage? De twee heren van Diaz & Bruno. Dit eclectische duo is meester in de dames gek maken, en laten we eerlijk zijn: de mannen ook.

Equalz KBF

Dit Rotterdamse duo weet van wanten. Equalz staat gelijk aan een keiharde fissa.

Fabrio & Paulo KBF

Regelrecht geciteerd van hun eigen Facebook-pagina (betrouwbare tekst dus): “Fabrie & Paolo, the brings you the heat!”. Nou dan weet je het wel. Glijden!

Famke Louise KBF

Ze zit op d'r monnie en is lit. 24/7. Famke Louise is misschien wel de grootste vrouwelijke popster van Nederland. Ooit. Wereldwijd. Natuurlijk kan ze niet ontbreken van de Kralingse line-up.

Hef KBF

De succesvolste rapper uit omgeving Rotterdam? Hef. Met nu al het heetste album van 2019 (KOUD), speelt de rapper uit Hoogvliet een thuiswedstrijd de 27e.

Larris KBF

Voor iedereen die d’r is: Larris! De lekkerste bubbling plaatjes om met de heupjes te shaken.

Quinna KBF

Hij draait platen, de handjes gaan in de lucht, de voetjes van de vloer. Quinna is winnah!

Rowan Pierot KBF

Niemand spint platen zoals deze man. Rowan Pierot wil je in je stereo.

TIJDCAPSULE STAGE

arrow
Tijdcapsule KBF

Stap in de Tijdcapsule en reis dwars door de popgeschiedenis van de laatste 70 jaar. Wanneer er op de rode knop wordt gedrukt, verschijnt een willekeurig jaartal in beeld. Misschien wel 1999? 'Livin la Vida Loca'? 'Scar Tissue'? Of toch 'I Want It That Way'? Het kan allemaal. Kom de longen uit je lijf krijsen.

BELLAVISTA CLUB SILENT DISCO

arrow
Tijdcapsule KBF

We nemen de doorgaans chique Boathouse aan de Kralingse Plas over voor de enige echte BellaVista Club Silent Disco. Latin, Salsa, R&B en Afrohouse schallen door de speakers op je oor. Dansen met een koptelefoon op je koninklijke hoofd. Een beetje zoals een kroon, maar dan anders.

PLATTEGROND

arrow
Map KBF

FAQ

arrow

Tickets

Tickets kan je online kopen via deze website. Je ticket kan ook op je telefoon gescand worden. Kaarten overkopen van derden is geheel op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor ongeldige kaarten. Hardcopy tickets kunnen gekocht worden bij Funkie House (Rotterdam) en Tante Nel. Hardcopy tickets dienen meegenomen te worden naar het festival. Een foto, scan of print van een hardcopy is niet geldig.

Groepstickets

Heb je groepstickets? Dan kan je ook gewoon los van elkaar naar binnen! Dat is fijn hè?

PIN ONLY

Kralingse Bos Festival 2019 is een PIN ONLY festival. Je kan enkel consumptiemunten kopen met je debit card of creditcard.

Het weer

Alle stages, barren en lockers zijn overdekt. Jij staat dus droog en warm te dansen met een drankje in beide handen.

Waar/Entree

Het Kralingse Bos Festival vindt plaats in het, wat een verrassing, Kralingse Bos. Dit jaar zal het festival twee entrees hebben. De Willem-entree zal zich aan het Langepad bevinden, tussen The Boathouse en Beach House. De Maxima-entree zal zich aan de westkant van het festival terrein bevinden, te bereiken via de Pr. Beatrixlaan. Een plattegrond volgt.

Hoe kom ik er?

Ons advies is om met de fiets te komen. We hebben voldoende fietsenstallingen bij het festivalterrein. Er is GEEN parkeerplaats bij het festivalterrein. Wel is er een kiss&ride bij de rotonde voor het Kralingse Bos, aan de Karmelweg. Wie met het openbaar vervoer wilt komen raden we aan de volgende lijnen te pakken: - Metrolijn A, B of C naar Gerdesiaweg. Vanaf daar is het 10 minuten lopen. - Tramlijn 7 naar Boezemstraat of vlietlaan. Vanaf daar is het 10 minuten lopen.

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd van Kralingse Bos Festival is 18 jaar. Dit zal bij de entree streng gecontroleerd worden. Heb je geen identiteitsbewijs op zak? Dan kan je geweigerd worden aan de deur.

Lockers

Er zullen lockers aanwezig zijn op het festivalterrein. Voor €6 en €9 (excl. borg) kan je je spullen veilig opbergen.

Sigaretten en oordoppen

Op het festivalterrein kan je oordoppen en sigaretten kopen. Deze zullen bij de servicebalies te koop zijn.

Munten

Op Kralingse Bos Festival kan je consumpties kopen met munten. De muntenverkoop is PIN ONLY. Je kan dus geen munten kopen met cash.

Food/Drinks

Dit jaar zal er op Kralingse Bos een breed en voldoende assortiment aan eten zijn. Ook hebben we zo’n vijf miljoen meter barren om alle onze dorstige bezoekers gehydrateerd te houden; geen zorgen!

Medicijnen

Indien je medicijnen mee wilt nemen naar het festival, neem dan altijd een doktersverklaring mee, zo kunnen discussies bij de entree voorkomen worden.

Plattegrond

Coming soon.

Contact

Heb je nog andere vragen of wil je een persaccreditatie aanvragen? Mail dan naar info @ kralingsebosfestival.nl